joi, 27 octombrie 2011

Avem nevoie de experianta dvs. in programul: “Poti sa vindeci cancerul de san?”

cancer_la_san Cui ne adresam?

Daca lucrati in domeniul terapiei traditionale (medicina, psihologie), al terapiei alternative, sau lucrati cu pur si simplu cu oamenii (coaching, consiliere, asistenta sociala, voluntariat) puteti sa aduceti contributia dvs. pentru a ajuta persoanele ce sufera de cancerul de san.

De asemenea, daca cunoasteti specialisti ce ar putea fi interesati de acest program, puteti redirectiona acest mesaj catre dansii. Va ramanem recunoscatori pentru generozitatea dvs!

Cine suntem si de ce am initiat acest program?

Pana in prezent, echipa ce pregateste programul "Poti sa vindeci definitiv cancerul de san" este alcatuita din :

Loredana Latis, Life and Business coach, master NPL, www.loredanalatis.ro

Andrei Loiso, hipnotist, membru al organizatiei 5-Path Hypnotherapy Association, www.artjoylife.com

Andrei Ludosan, psiholog, formator, trainer, hipnoterapeut, andreiludosan.wordpress. com

Fiecare dintre noi a ales, prin activitatea sa, sa-si ajute semenii. Insa atunci cand lucram impreuna, putem face mult mai mult.

Dorinta de a ajuta ne-a strans intr-o echipa ce are un singur scop : acela de a oferi un ajutor real, de a oferi rezultate concrete in tratamentul persoanelor suferinde.

In ce consta acest program?

Scopul acestui program este sa ofere bolnavilor de cancer de san posibilitatea de a trata aceasta afectiune folosind o abordare holistica (corp - minte - suflet), sub indrumarea mai multor specialisti din domenii diferite dar complementare.

Pe langa abordarea medicala de specialitate (conform reglementarilor din Romania), dorim sa punem la dispozitia celor interesati remedii si terapii alternative. Astfel, aceste persoane pot alege o suita de tratamente in functie de nevoile si convingerile personale.

"Poti sa vindeci cancerul de san?" va fi un program alcatuit din mai multe module - fiecare modul reprezinta cate o specialitate prezentata de catre un expert in domeniul respectiv (asa cum sunteti dvs!)

Un modul contine :

1. Sedinte de grup, in care veti prezenta abordarea proprie si metodele folosite. De asemenea, puteti lucra aplicatii cu intregul grup de participanti.

2. Sedintele individuale : fiecare participant va alege acele module de terapie/tratament pe care le doreste, in functie de afinitati si de preferinte. Veti lucra astfel sedinte individuale, integrand acestea cu celelalte module alese de catre persoana respectiva.

Care sunt beneficiile dvs. ca si colaborator in acest program?

  • La fel ca si noi, aveti posibilitatea de a ajuta oamenii. Iar cand spunem ajutor, ne referim la rezultate : dorim ca acest program sa ofere rezultate masurabile si nu excludem posibilitatea unei vindecari complete

  • Aveti de asemenea posibilitatea de a prezenta serviciile dvs. in fata unui mare numar de oameni extrem de motivati si care au nevoie imediata de tratament!

  • Aveti posibilitatea de a creste practica dvs. particulara prin sedinte individuale de terapie

  • In plus, datorita unei abordari multiple, rata de succes va creste dramatic fata de statisticile obisnuite. Succesul intregii echipe este in primul rand succesul dvs! Iar cea mai buna recomandare pe care o veti primi este cea facuta de catre un client multumit!

  • Veti primi referinte si recomandari din partea celorlalti specialisti ce fac parte din echipa! Asta inseamna: si mai multi clienti pentru dvs!

  • Si nu in ultimul rand, competenta si expertiza dvs. va fi promovata pe intreaga desfasurare a acestui program. Ne-am propus transmitem cat mai multor oameni mesajul :”Poti sa vindeci cancerul de san?”Odata cu acest mesaj, vom transmite mesajul fiecarui membru al echipei noastre!

Care este pasul urmator?

Avem acum posibilitatea de a colabora cu noi pentru a crea un program unic (atat in Romania cat si in lume!)

Pasul urmator este sa ne anuntati intentia dvs. de a colabora cu noi. Puteti face acest lucru fie prin telefon, email sau completand formularul de mai jos!

Suntem incredintati ca vom reusi sa deschidem un nou drum, sa le oferim o noua sansa celor ce au atat de multa nevoie de ajutorul nostru!

FORMULAR DE INSCRIERE IN PROIECTUL ’’POTI SA VINDECI ACUM CANCERUL DE SAN?’’

Inscriere: "Poti sa vindeci cancerul de san?"

Nume si prenume *
Localitate *
Telefon *
Email *
Specializare *
Cum doriti sa contribuiti? *
Comentarii *
Powered byEMF Forms Builder
Report Abuse